Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Бъдещето е LED

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 714Революцията в осветлението премина много бързо. За 150 години преминахме от крушки с нажежаема жичка до модерното LED осветление.

Желанието да се спести енергия, високата ефективност, надеждност и по-дълъг живот са движещите фактори за приемането на светодиодите във всички сфери на човешкия живот. Тези светлини могат да бъдат комбинирани и със сензори за движение за по-ефективно използване.

Пазарът на LED осветление се оценява на 58,91 млрд. долара през 2018 г. и се очаква да достигне 127,97 млрд. долара до 2024 г., при Общ годишен темп на растеж от 13,75 % през прогнозния период (2020 - 2025 г.), според доклад, публикуван от Mordor Intelligence. Чрез преминаване към енергоефективни светодиоди може да се постигне приблизителна икономия на електроенергия от 18 млрд. долара. Освен това всяка година могат да се избегнат над 160 милиона метрични тона емисии на въглероден диоксид.

Нарастващата информираност на потребителите за околната среда и дълготрайността на тези светлини, заедно с правителствените мандати за енергийна ефективност, са двигателите за нарастващото приемане на светодиодите.

А избирайки продуктите на V-TAC можете да станете част от по-зеленото бъдеще на планетата.


Източник на статията: v-tac.bg

Тагове: LED
Коментари
Напиши коментар