Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Детектор за движение AirMD-100 — Следете от дистанция обектите си

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 201


Детекторът за движение AirMD-100 от новата продуктова линия iNELS Air се използва за откриване на нежелано движение. Можете да следите по-отдалечени райони, където искате само от време на време. Това може да включва например хижи за уикенд, хамбари, складове, работилници или гаражи. Детекторът комуникира чрез всички най-широко използвани мрежи на интернет— Sigfox, LoRu и NB-IoT.

Монтирането на детектора е много просто. Просто го поставете в обхвата на всяка мрежа (предавателите могат да комуникират с компоненти до 50 километра според параметрите на мрежата) и го активирайте с QR код. Данните от детектора се изпращат чрез BTS предавателя до главния сървър, който го обработва и го изпраща в облак. За правилна работа и събиране на данни ELKO EP Cloud се използва за съхраняване на историята на отделните устройства. Можете да прикачите неограничен брой компоненти към един профил. Известията също се изпращат до съответните приложения на Вашия смартфон или таблет.

Освен това детекторът предлага много поддържащи функции. Например, анти-саботаж, когато неупълномощена намеса (като премахване или прекъсване на захранването) го задейства автоматично. Също така е възможно да се регулира чувствителността, за да се елиминира нежеланото превключване или реакционното време на детектора.

Управлението е просто чрез използване на безжичния ключ RF Key , който работи с двупосочния RFIO протокол. Детекторът може да бъде деактивиран по време на посещение в охраняваните помещения и след напускане на стаята той отново се пуска в действие с едно натискане. Детекторът може да се свърже и с няколко бутона; всеки член на семейството или упълномощено лице може да има свой собствен ключ.

Детекторът за движение може да работи в обратна посока, когато движението не е нежелано. Например, ако имате по-възрастни родители, живеещи сами в апартамент, можете да проследявате с известия за движение, за да видите дали всичко е наред.

В допълнение към детектора за движение, в обхвата на iNELS Air се включват детекторът за наводнение, детектор за дим или сензор за качество на въздуха. Те могат да се използват във всички типове площи, от апартаменти до офиси, търговски площи, дори в интелигентни градове. Те например могат да улеснят паркирането или да бъдат инсталирани на интелигентни осветителни стълбове; можете да намерите повече приложения в приложеното видео.

Коментари
Напиши коментар