Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Да запазим книгите

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 392


От качествено LED осветление се нуждаят всички книги, независимо дали са любимите ви издания вкъщи или уникалните томове в публичните библиотеки. То осигурява не само по-добри условия за четене, но и не нагрява допълнително помещението, а това е много вредно за крехките печатни издания.

Изчистеният дизайн на светодиодите, възможността за насочването на осветлението към определени томове или указателни табели, както и ниският разход на енергия са само малка част от плюсовете им. Тези светлини помагат и за по-лесното намиране на дадена книга и създават привлекателна, съвременна и елегантна атмосфера в цялата библиотека.

Но ако това не е достатъчно, LED светлините подчертават и красотата на книгите и ги правят по-привлекателни за читателите. В същото време значително намаляват риска от пожар, което е много важно както за осигуряването на безопасността на посетителите, така и за опазването на изданията.

Освен за осветлението в стаята , светодиодите могат да бъдат използвани и за акцент към всяка старинна фасада, което е допълнителен плюс за цялостната визия на всяка библиотека.

Ако сте почитател на книгите и обичате да обогатявате домашната си колекция често, задължително трябва да обърнете внимание и на осветлението вкъщи. Защото не трябва да ни е комфортно само в кухнята или банята, а да обърнем внимание и на книгите си.

Често е схващането, че четенето е умираща тенденция, но една добре направена библиотека може да промени това. Ако искате да се погрижите за вашата книжна колекция, можете да заложите на широката гама от продукти в нашият уебсайт.

Коментари
Напиши коментар