Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Есенни кино вечери

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 313

След като дните отново станаха по-къси и извадихме по-дебелите дрехи от гардероба е време отново да тръгнем на кино по-често. С по-студените есенни дни идват и филмовите вечери с приятели, които прекарваме в уютната обстановка на най-близкото кино.

Едно от най-важните предимства на една зала, наред с вкусните пуканки, е осветлението. LED лампите са най-доброто решение за всяка кино зала, а ниската им консумация на енергия ги превръща и в най-изгодния избор за един собственик на такъв бизнес.

Вече сме свикнали, че LED светлините са приложими във всички сфери, но замисляли ли сте се колко е широк обхватът им в кината? Нека започнем първо с рекламните постери, които промотират най-новите филми. Те могат да бъдат осветени със светодиоди, което допълнително привлича вниманието на хората. След това можем да преминем към самата зала, която има нужда от локално LED осветление, за да открием местата си по-лесно. Трябва да се отбележи, че светодиодите се отличават със по-голяма пожаробезопасност от другите източници на светлина, което е също много важно за публични места като кино салоните.

Нека не забравяме и аварийните и указателни табели, които задължително трябва да се виждат добре и да допринесат за безопасността на салона.

Интер Пауър Ви предлага широка гама от продукти, които могат да превърнат всеки салон в едно по-уютно и сигурно място.