Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Фабрика 4.0

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 275


Широко обсъжданите концепции за Industry 4.0 или Factory 4.0, които на практика означават въвеждането на машини или роботи сред всички рутинни операции, се извършват в завода по време на производството. Тези машини имат способността да се учат и подобряват, като заместват служителите на по-ниски позиции. Разбира се, служителите няма да загубят работата си, просто се преместват на други, по-интересни и отговорни позиции, където е необходима човешка намеса.

Чрез внедряването на машини се повишава ефективността и скоростта на бизнеса, пълната автоматизация на производствените процеси, увеличава производството, продажбите и печалбите на компанията.

В ELKO EP работим върху тази автоматизация в продължение на няколко години. Концепциите от разработчиците се превръщат в електронни схеми, продуктите се тестват практически, чрез 3D принтер се създава прототип и системата генерира данни за роботизираната производствена линия. Тестването на готовите продукти, както и съхранението, се извършват напълно без човешка намеса. Благодарение на модерното и ефективно използване на машини можем да имаме екип за научноизследователска и развойна дейност, който включва повече от 40 професионалисти.