Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Фотоволтаични системи V-TAC

Оборудване и компоненти за фотоволтаични паркове и централи

Соларни панели, инвертори, батерии и фотоволтаични системи


INTER POWER с гордост обявява настоящото си партньорство с V-TAC за доставка на фотоволтаични компоненти и цялостно оборудване за соларни паркове. Вече предлагаме на своите клиенти цялостно портфолио от решения и елементи за изграждане, инсталиране и поддръжка на фотоволтаични паркове и централи. Гамата включва фотоволтаични комплекти, соларни панели, соларни инвертори, решения за съхранение на енергия и аксесоари, като всички те са разработени, за да отговорят на уникалните нужди на нашите клиенти.


Нашите соларни панели са проектирани за положителен толеранс на мощността, което гарантира, че те винаги ще произвеждат повече енергия от номиналната си мощност. Благодарение на усъвършенствания дизайн с текстурирана повърхност на стъклото и клетките, са в състояние да поддържат своята енергийна ефективност дори при високи температури и влажност, като имат отлична производителност дори през облачни дни. Панелите се предлагат с 25-годишна гаранция за линейна мощност, което гарантира оптимална мощност дори десетилетия след инсталацията.

Иновативни комплекти соларни панели са предназначени както за домове, така и за малки, средни и големи промишлени проекти. Всички те са методично опаковани в минипалети за лесно транспортиране и монтаж на място.
Нашите соларни инвертори са устройства, които преобразуват постоянния ток (DC) от соларните панели в променлив ток (AC), който се използва от домашните и търговските уреди. Той е един от най-важните компоненти на соларната система, тъй като преобразува енергията от слънцето в полезна енергия и често е наричан "мозъкът" на соларната система. Технологията на V-TAC e развита, така че инверторите да станат интелигентни устройства, изпълняващи други функции, като например мониторинг на данни, усъвършенстван контрол на комуналните услуги, управление на енергията и др.Нашите решения за съхранение на енергия са проектирани така, че да ви осигурят по-голяма енергийна независимост и да ви помогнат да постигнете целевата възвръщаемост на инвестицията. Предлагаме различни видове безопасни и надеждни батерийни решения, за да отговорим на нуждите от съхранение на енергия в зависимост от различни фактори - размер на соларния масив, система за захранване от мрежата или извън нея, изисквания за резервно захранване и потребление на енергия през нощта в kWh. Нашите батерии са модулни и мащабируеми, за да можете лесно да изграждате целевия си товар. Предлагат се варианти с клас на защита IP65 за целогодишна устойчивост на атмосферни влияния.
Като водещ доставчик на фотоволтаични решения, INTER POWER се гордее, че може да предложи на своите клиенти цялостни соларни системи, които са съобразени с техните специфични нужди. Независимо дали искате да инсталирате соларна система за жилищна, търговска или промишлена употреба, ние можем да Ви осигурим фотоволтаична система, която отговаря на вашите изисквания за енергия.  Нашите цялостни соларни системи включват фотоволтаични комплекти, соларни панели, соларни инвертори, решения за съхранение на енергия и всички необходими аксесоари за осигуряване на безпроблемен процес на инсталиране и поддръжка. 
В INTER POWER се стремим да предоставяме на клиентите си най-добрите решения за техните фотоволтаични проекти. 

Като дистрибутор, проектант или инсталатор, Вие сте ключова част от успеха на тези проекти. Каним Ви да се възползвате от нашите изгодни цени за поръчки на едро и изгодни възможности за партньорство. 


За да научите повече за нашите продукти и услуги, изтеглете каталога на V-TAC SOLAR ENERGY за 2023 г. или се свържете с нас за повече информация, цени и условия.


За конткакти: Мирослав Дончев

Телефон +359893556772

email: donchev@inter-power.com.


Очакваме с нетърпение да работим с вас, за да предложим устойчиви енергийни решения на вашите клиенти.