Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

И замириса на море... с Интер Пауър!

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 428


И замириса на море... Отиваме на море! Любимото ни изречение през лятото, а защо не и целогодишно, ако можем да отскочим до някое непознато и екзотично местенце. Светлата част от деня безспорно посвещаваме времето си на плажа, но вечерите са за романтични разходки и приятни разговори навън.

Едни от най-любимите места за това са алеите край морето, които с падането на нощта събират всички посетители на морските градчета. А уличното осветление е много важно, за да бъде още по-приятно това изживяване.

V-TAC предлага богата гама от LED продукти, които работят със SAMSUNG чип и са директен заместител на традиционните лампи. Освен това спестяват 80 % от разходите за електроенергия, с по добра ефективност са и по-дълъг живот. А това намалява значително и разходите за поддръжка. Сред предимставата им са и намалените емисии на въглероден диоксид, водозащитени са и са с по-висока степен на безопасност.

В същото време светодиодите осигуряват светлина, която е най-близо до естествената. Те не съдържат и токсични материали и са 100 % рециклируеми. А това е още една крачка за осигуряването на едно по-зелено бъдеще за планетата и децата ни.

Източник на статията

Коментари
Напиши коментар