Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Интер Пауър и ЕЛКО ЕП Ви канят на „Архитектурно-строителната седмица“ 2021

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 1404

Тази година от 16 до 19 юни ще се проведе 21-вото издание на изложението Архитектурно-строителна седмица в Inter Expo Center, София. Елко ЕП България за поредна година ще бъде част от събитието и ще Ви очаква в зала: 3; щанд: А12.

На нашият щанд, ще Ви запознаем със системата за сградна автоматизация iNELS и решенията, които предлагаме:

Ще откриете още решения за Умни градовеБизнес сгради,  Автоматизация на земеделието, дизайнерска серия ключове и контакти LOGUS90, както и най-качествените релета за бита и промишлеността.

Направете най-добрия избор за автоматизация на Вашия дом или сграда. Доверете се на нашите специалисти и не се колебайте да зададете всичките си въпроси. 

Разгледайте брошурата на iNELS от ТУК.

Посетете ни безплатно, като се регистрирате за еднократен безплатен вход на изложението от тук: Online регистрация или изтеглете Вашата покана от тук : Свали покана

Online регистрацията ще бъде активна до 23.59 ч. на 15 юни, след което се затваря. Необходимо е кодът от регистрацията да се представи на входа при посещение на изложението.

Вторият вид покана съдържа регистрационна форма и след разпечатване се попълва на ръка (Може да се използва и след като регистрацията е затворена).

Независимо кой вид покана се представи – входът е свободен(без регистрация - 5лв).Очакваме ви в ЗАЛА: 3; ЩАНД: A12

Коментари
Напиши коментар