Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

iNELS - Офисът на бъдещето

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 243


Офисът на бъдещето-smart решение за smart работодатели

Офисът на бъдещето, представляващ модерният офис днес, предлага на своите обитатели множество решения за повишаване на качеството и прекараното време на работа. В добавка към стандартните характеристики като осветление, отопление или управление на климатичните системи, модерният офис предлага също и устройства за повишаване на безопасността и комфорта. Достъпът до съответната зона се осъществява чрез Системата за Контрол на Достъпа. Така , с въведени маркери, се позволява идентифициране и достъп на работниците до паркинга и след това в самата сграда. Благодарение на картовите четци RFID е възможно достъп до всички зони да има само оторизираният персонал. Движението на оторизирани лица може също така да бъде управлявано особено добре и чрез системата RTLS. Четци и контролни точки в реално време отговарят за движението на хората през работното пространство, като така спомагат за контрол на кражби и повреди на имуществото. Чрез онлайн запазване на конферентни зали, благодарение на взаимосвързани календарни форми, се избягват неудобни ситуации. Винаги може да проследите статуса на владение и обитаване на дадено пространство. Също така може да дадете настройки за избрани от вас режими за специално събитие - различните условия, които имате за презентации, срещи или бизнес такива.

Цели и задачи

Решихме по какъв начин да се управлява основното владение на пространството за срещи в офисите на О2. Базата на големия Чешки оператор включва и голям брой работници. Персоналът преди не можел да се разбере по между си кога конферентните зали ще са свободни, така нашият успех беше да им предоставим smart решение под формата на онлайн система за график. iTP iNELS Touch Панелът беше крайъгълният камък на цялото постижение, оборудвано с допълнителна RGB лента за сигнализиране статуса на ползваното пространство. Завършекът на цялостния проект предоставя възможност за онлайн резервации, осъществени през споделени календари.
Използвани продукти и решения


Повече информация и новини относно системата може да намерите в нашия блог и на нашата фейсбук страница:

iNELS Smart Home Bulgaria

Какво е "Умен дом"?

Умен град

Разгледайте още и на www.inels.com и www.elkoep.com

iNELS България, предлага обучение на бъдещи дистрибутори и съдействие при първите инсталации. Ако имате интерес да предлагате качествена система за домашна автоматизация на добра цена и с 5 години гаранция, се свържете с нас на посочените контакти:

+359 877 801 877

+359 893 556 772