Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Решение за управление на сградите от iNELS

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 199


Системата iNELS позволява интелигентен контрол на всякакви  системи на сгради, включително ОВК, осветление, нюансиране , затъмняване, защита, огън, спешни случаи, управление на енергията, CCTV, контрол на достъп, асансьори, системи за управление на гостни стаи и други технологии. Ефективното интегриране и комуникация с разнородните системи на сградите са решаващи при създаването на безопасна, удобна и здравословна среда. Системата iNELS използва последния писък на технологиите, за да увеличи енергийната ефикасност, да намали разходите по управление на съответната сграда и нейните операции и да снижи емисиите на въглерод. Благодарение на нейната модулна и гъвкава топология, iNELS може да бъде използвана в офиси, хотели, търговски центрове, индустриални сгради и други търговски обекти.

iNELS е изцяло съвместима със системата Niagara 4 Framework при решения за управления на сгради.Това е платформа, която предоставя удобен и ефикасен интерфейс.

Относно iNELS BMS платформата:

iNELS BMS  е компактна платформа с вграден IoT контролер и сървър за свързване на множество и разнообразни уреди и подсистеми. С Интернет връзката и уеб-сървинг способността, BMS контролерът предоставя внедрено управление, надзор, регистриране на данни, алармиране, програмиране и мрежово управление.Подава данни и подробни графики към стандартен Web браузър през Етернет или безжичен LAN, или дистанционно през Интернет.


Повече информация и новини относно системата може да намерите в нашия блог и на нашата фейсбук страница:

iNELS Smart Home Bulgaria

Какво е "Умен дом"?

Умен град

Разгледайте още и на www.inels.com и www.elkoep.com

iNELS България, предлага обучение на бъдещи дистрибутори и съдействие при първите инсталации. Ако имате интерес да предлагате качествена система за домашна автоматизация на добра цена и с 5 години гаранция, се свържете с нас на посочените контакти:

+359 877 801 877

+359 893 556 772

Коментари
Напиши коментар