Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Медиите за нас: Интер Пауър инсталира индустриално осветление в Подемкран

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 249Интер Пауър реализира проект за подмяна на осветлението в производствената база на Подемкран, съобщиха от компанията. В рамките на проекта са заменени 1077 бр. стари и енергоемки 400 W и 250 W дроселни лампи с 304 бр. промишлени осветителни LED лампи тип камбана със SAMSUNG ЧИП/ДРАЙВЕР - 100W.
 
Производственото хале е с площ 20 000 кв. м и няколко различни височини. В продължение на няколко месеца Интер Пауър прави обследване, изготвяне на светлинни 3D проекти, ел. проекти, изчисления за възвращаемост на инвестицията. Заедно с ръководството на Подемкран е изготвена предварителната организация и линеен график относно монтажните дейности, които са съобразени изцяло с изискването да не се прекъсва работният процес.

Осветлението е подменено за 60 работни дни, като за целта са използвани две вишки, телескопична и ножична. "Подмяната над машините беше истинско предизвикателство заради трудния достъп, но я извършихме без проблеми и инциденти", коментираха от Интер Пауър.

"В проекта от наша страна участваха един проектант, един технически ръководител и осем монтажници и обектът бе завършен 30 дни предсрочно според линейния график", допълниха те. 


Източник на статията - lighting-bulgaria.com