Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Изгони тъмнината от мазето с осветление от Интер Пауър

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 287


Без значение дали имате късмета да притежавате таванска стая с един или два прозореца или малко тъмно помещение, можете да превърнете това пространство в многофункционален кът с подходящото осветление. В повечето случаи дневната светлина на таваните и мазетата е почти несъществуваща, ето защо LED светлините са най-правилният избор.

Освен това, че пестят енергия, те имат много по-дълъг живот от обикновените крушки и не на последно място не произвеждат допълнителна топлина, която да загрява помещението. Това е голям плюс, особено за такива малки места. Тяхното дълголетие означава също, че ще се съкратят разходите ви за поддръжка и честотата на обновяването им. Нека не забравяме и че най-енергийно ефективният, най-чистият и най-екологичен начин на осветление са светодиодните лампи. Те не съдържат токсични материали и са 100 % рециклируеми.

Обикновено се препоръчват класически лампи за тавана, за да осигурят достатъчно светлина за обичайно тъмното пространство. Стенните светлини също са полезни и помагат за по-доброто осветление на помещението. А LED лентите биха хвърлили допълнителна светлина и върху най-затънтените рафтове на килера ви. Много често тези помещения са с по-висока влажност, затова е важно да поставите устойчиви на влага осветителни тела.

С широката гама от продукти в сайта ни, може да изгоните мрака от мазето си.