Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Код: Слънце

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 786


Запазването на околната среда в момента е глобален проблем, с който трябва да се ангажират всички. LED осветлението е много важна крачка към по-зеленото бъдеще на планетата ни, ето защо производителите му са съчетали две екологични и икономични технологии: LED и слънчева енергия. Слънчевата LED крушка съчетава предимствата, получени от използването на фотоволтаичните сензори и светодиодите.

През деня лампата се зарежда, а през нощта възпроизвежда тази енергия в светлина. Друг плюс на това осветление е, че не трябва да мислите за окабеляване, а монтирането е детска игра. Соларните осветителни тела на V-TAC служат на собствениците си, без зареждане, от 6 до 8 часа. Така не само използвате безплатната енергия на слънцето, но и дори не мислите за включването и изключването на светлинните източници.

Безспорно най-широко тази технология се прилага в градината, но в асортимента продуктите V-TAC има и соларни улични лампи, които работят до 24 часа само с 6-7 часа зареждане на ден. При този иновативен начин за осветяване на външни пространства няма никакъв разход на електроенергия, а осветителните тела имат и вградени сензори за движение.

Като цяло силните страни на слънчевата LED крушка са използваната свободна енергия, екологичната страна на системата и дълготрайността на оборудването.

Източник на статията