Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Мисия Умен Дом

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 378

Безжични smart решения за дома - RF Systems

Все по-голяма става потребността  от това да превърнем нашия дом в Умен Дом или в така наречения Smart home. Всяко домакинство има различна мотивация. Едни искат да спестяват енергия, други искат да комбинират комфорта с безопасността, трети искат да се забавляват или да намалят въглеродния отпечатък, но каквото и да е намерението им вече има решение за всяко едно от тях.Безжичната система iNELS RF Ви предлага уникалния шанс да внесете нов живот в дома си. Контрол над уреди, димиране на осветлението, разнообразни светлинни режими, безопасност – всички се нуждаем от тези функции ежедневно. iNELS RF може да бъде конструирана и настроена според Вашите желания. Резултатът ще е една система, която поема грижата за целия Ви дом. Ще се превърне в незаменима част от цялото Ви семейство. Може да настроите iNELS на функции, важни за Вас, независимо къде се намирате – на работа, на почивка, с приятели, вкъщи с близките, на лягане или ставане от сън.


Системата iNELS RF осигурява безжичен дизайн, което означава, че може да се инсталира дори след като всички ремонтни дейности по изграждането и обзавеждането на дома са приключили. Системата надгражда съществуващата електрическа инсталация, без необходимост от къртене и какъвто и да било дискомфорт.


С iNELS RF можете да преоборудвате дома си и да се наслаждавате на иновативните решения и комфорт. Тя разполага с решения за всеки дом, като позволява да променяте конфигурацията по всяко време или да добавяте нови функционалности.

Приложения iNELS

През Вашия smart-телефон или часовник Samsung можете да контролирате дома си, както и да ‘’хвърляте’’ едно око на случващото се там, дори и когато сте далеч.Решения за детската стая

Идеалното решение! Когато децата спят или играят сами в детската стая, Вие сте спокойни, че те са добре и са в безопасност. Видео камера наблюдава детското креватче, а Вие управлявате яркостта на нощното осветление в детската стая през smart телефона си. Прогонвате лошите сънища с лампа с приглушена светлина и яркост сведена до минимум.
Решения за контрол на електроуредите

Може да контролирате Вашите електроуреди по разнообразни начини. Но по-важно е не над какво имате контрол, а с какво контролирате. Вие можете да контролирате приспособления и уреди по разнообразни начини и дори да ги комбинирате. Вие избирате с какви превключватели искате да боравите, в зависимост от Вашите навици. Тези от Вас, които са в постоянно движение, вкъщи или в градината ще оценят т.нар. RF Pilot в джоба им. Touch панела е проектиран за хора, които искат бутоните им да бъдат на едно място – върху 3.5“ рамкиран дисплей. Почти всеки човек днес е притежател на smart телефон, който е напълно достатъчен за управление на системата и няма нужда да закупуват допълнително устройства.
Решения за контрол на отоплението, вентилацията и климатизацията

Системата iNELS Ви осигурява температурен комфорт. Безжичният сензор усеща не само външната, но също така вътрешната и подовата температура. Контролът се осъществява чрез RF Touch-устройството, мобилно приложение или чрез температурен регулатор.


С RF Touch, Вие контролирате отоплението, вентилацията и климатизацията на цялата къща. Не е нужно да имате термостат във всяка стая, и все пак може да регулирате всяка стая поотделно. Дали контролирате монтиран термо – вентил на радиатор или подово отопление, с помощта на термо – сензор информацията се изпраща към RF Touch – устройството, което регулира температурата на дома по зададения режим и програма. Разбира се, всичко това може да го правите и през мобилния си телефон.


Решения за контрол над осветеността и достъпа

Димиране на светлината и управление на врати, портали, жалузи, тенти, щори, гаражни врати, портални врати, бариери и др. се контролира чрез един-единствен регулатор-алармен ключ, RF Pilot или приложение в smart-телефона Ви.

Основното предимство на системата iNELS е, че можете да правите предварителни настройки и сцени на светлинните режими. Можете да спускате и прибирате щорите и тентите чрез натискане на бутон или в зададен от вас час. Това може да се изпълнява и автоматично след подадена информация от метеорологичната станция, независимо дали сте си вкъщи или не. Друго предимство е, че можете да задавате режими чрез групирането на множество щори едновременно и да ги задействате само с един бутон или единствена команда. Системата iNELS може дори да завърта ламелите на щорите в съответствие с външния светлинен интензитет, изгрев или залез. Да, iNELS може да прави и това!


Решения за охрана на дома

Интерком функцията позволява комуникация между RF Touch устройствата и интерком повикванията, smart-телефоните или таблетите.
Също така може да получите аудио/видео съобщение от входната врата през интеркома, да виждате и разговаряте с посетителите дори и да не сте си вкъщи. Незаменим помощник, който Ви позволява да симулирате присъствие и да защитавате дома си, дори когато не сте си у дома.Решения за контрол на разходите за енергия

Можете да наблюдавате разхода на енергия в реално време, един от най-важните фактори, когато става дума за Умен Дом. Безжични сензори се инсталират директно към разходомера, водомера и електромера, след което информацията се изпраща към Cloud за съхранение. Данните се обработват през различни филтри в приложението или уеб браузъра. Може също да зададете функция за алармиране при достигане на критична точка за да се включи или изключи даден уред.
iNELS може всичко. Убеди се сам!

ELKO EP е един от основните Европейски лидери за електро оборудване на жилищни и индустриални сгради и е в този бранш повече от 24 години. От 2007 г. насам, компанията е разработила и произвежда своя собствена система от решения за електрическо окабеляване и контрол на всички видове електроуреди под мотото Умен Дом и Строителни бизнес решения, наречени iNELS. Официален представител за България е фирмата Интер Пауър ООД.

За контакти:

Тел: 0877 801 877 Боян Тухладжиев  – Търговски директор

email: smarthome@inter-power.com


Тел: 0893 556 882 – Мирослав Дончев –  Управител

email: donchev@inter-power.com

Можете да ни посетите и на място в шоурума ни в гр. Габрово, ул. Орловска 23.


Източник на статията: https://www.energbg.com/misiya-umen-dom/