Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Светни офиса с V-TAC

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 687Офисите тип „отворено пространство“ стават все по-популярни през последните години. За много от работодателите те са предпочитан вариант, но имат и своите недостатъци. Най-големият е липсата на естествена светлина до повечето от работните места. Така през целия ден служителите са принудени да използват изкуствено осветление.

Затова най-доброто решение за тези пространства са светодиодите. V-TAC предлага широка гама от продукти, които могат да отговорят на нуждите на всеки офис. Освен това те пестят енергия, имат много по-дълъг живот от обикновените крушки и не на последно място не произвеждат допълнителна топлина, която да загрява помещението.

Те се характеризират и с по-високо ниво на безопасност, което е много важно за сигурността на служителите. LED светлините са най-близки и до естествената светлина и помага да се намали напрежението и умората на очите. Това е несравним плюс за служителите, защото те прекарват часове пред екрана на компютъра.

Също така, светодиодите никога няма да бръмчат или трептят, следователно няма да се изправите пред този досаден проблем, с който другите технологии може да ви сблъскат.


Източник на статията: v-tac.bg

Коментари
Напиши коментар