Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Освети дома си на Хелоуин!

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 345


Страшни костюми, страшни тиквени фенери и страшни номера, ако не намериш бонбони. Така всеки познава любимия на децата Хелоуин, който набира популярност в България с всяка изминала година. Но защо и осветлението да е страшно като можете да се оборудвате с безопасни LED светлини.

Те са подходящи за декорация на дома, както и за да направите по-ефектен костюм за празника. Можете да украсите дърветата в двора си с разноцветни LED лампички и да създадете призрачна гора. Към тях можете да добавите и страшни фигурки, които да допълнят атмосферата на празника.

Най-важното е, че тези украси ще са напълно безопасни, защото светодиодите не се нагряват, като старите лампи и по този начин не могат да причинят нежелани проблеми или пожар. Освен това те не съдържат живак, имат по-дълъг живот и са напълно рециклируеми. Светодиодите работят добре и при ниски температури, което ги прави фантастичен избор при декорация на външни пространства. Не на последно място LED светлините спестяват и от консумацията на енергия и така намаляват сметката ви за ток.

За да осигурите по-висока безопасност на дома си и по-ниски сметки не само за Хелоуин, а всекидневно, можете да се спрете за дома си на широката гама от продукти и марки в сайта ни.