Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Под светлините на прожекторите

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 299


Всеки иска да е център на вниманието и да е под светлината на прожекторите, но най-важното е как ще бъдеш осветен и как ще те видят околните. Това е от още по-голямо значение за артистите и всички други хора изкуството, които играят пред публика постоянно.

Присъствието на осветлението на сцената в театрите не трябва да бъде подценено, защото както казва Отто Пийне: „Светлината е най-експанзивната медия и тя има възможността да пренася енергията от артиста към зрителя”. Тя и разтърсва емоционално и спомага зрителят да съпреживее историята.

Този ефект се постига още по-силно с помощта на LED осветлението. То придава възможност да се настройват различните степени на осветеност много лесно и позволя да се пресъздадат на сцената различни части от денонощието – от сутрешна разходка до вечеря на свещи на лунна светлина. Това значително облекчава работата на сценографите, дизайнерите и осветителите, а публиката получава една още по-реалистична картина, която се допълва от персонажите.

Нека не забравяме, че LED осветлението e най-щадящо за човешкото око, което е плюс както за артистите, така й за публиката. То е и много енергийно ефективно и има много по-дълъг живот на работа от обикновените източници на светлина.

Но не чакайте да отидете на театър, за да се насладите на светлините и прожекторите. С продуктите на в нашия онлайин магазин можете да  превърнете дома си в сцена, а светлината в изкуство.

Източник

Коментари
Напиши коментар