Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Погрижете се за детските очи

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 238


Хладното време навън все още ни държи по-често на закрито, а това ограничава и възможностите за забавление на децата. Затова родителите се възползват от услугите на детските кътчета. Тези места се превърнаха в удобен вариант за заетите родители, които се опитват да се справят с всички задачи за деня.

Но за всеки родител най-важна е безопасността на детето. В това отношение LED светлините са най-доброто решение за тези центрове. Те не дразнят чувствителните детски очи и осигуряват светлина, която е най-близо до естествената. LED лампите са и най-енергийно ефективният, най-чистият и най-екологичен начин за осветление. Те не съдържат токсични материали и са 100 % рециклируеми.

Друго предимство на това осветление е ниската консумация на енергия. Например една 10W крушка свети колкото една стандартна 60W крушка с нажежаема жичка. Получавате същата светлина, но с над 80% по-нисък разход за ток. Трябва да отбележим и много по-дългия живот на LED осветлението, което прави неговата енергийна ефективност още по-висока в дългосрочен план.

Освен това то дава възможност и за по-раздвижено стенно осветление, което дразни по-малко очите, както и за декорация на някои кътове за игра с LED ленти. Предлагаме качествени продукти, с които да подобрите детските игри на закрито и да подкрепите най-екологичният начин за осветление.