Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Преоткрийте красотата на пещерите с LED осветление

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 157


LED осветлението вече измества старите крушки във всички области на живота и за да се различим от неандерталците е редно това да се случи и в пещерите. LED технологията е най-ефективният начин за осветление дори за тези тъмни и трудно достъпни места. Светодиодите могат да произвеждат по-силна и студена светлина, която е подходяща за пещерно светлинно шоу, защото създава много по-благоприятна обстановка за посетителите. По този начин с помощта на LED осветлението може да се даде тласък за развитието на този туризъм.

То спестява енергия и доставя по-висока надеждност. Друго голямо предимство е възможността за димиране и интелигентно управление на светлините. Това дава възможност различните части на пещерата да бъдат осветени по-силно и по-дискретно. Малкият размер и компактният дизайн е голям плюс на светодиодите. Това им позволява да се слеят с обстановката. Друг плюс е широката гама от цветове, която може да дообогати светлинното шоу.

Едно от най-важните неща е, че светодиодите не съдържат живак и други вредни вещества. Така се елиминира възможността от вредно въздействие върху обитателите на пещерите. Не на последно място светодиодите имат и значително по-дълъг живот и са по-лесни за дистанционно управление.

Но не е нужно да посетите някоя пещера, за да се насладите на предимствата на LED технологията, можете да се доверите на продуктите на V-TAC и да осветите дома си по най-добрия начин.