Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Превърни заведението си в топ локация

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 231


Ако топлото време вече те кара да се усмихваш, а липсата на сняг в планината те е свалила отново в града, е време да посетиш любимите си кафенета и ресторанти. С по-високите температури отново започва битката между собствениците на заведения за най-хубава градина, в която посетителите да избягат от шума.

Безспорно най-важното нещо в тези пространства е правилното осветление. То може да създаде усещане за уют и спокойствие, както и да донесе само плюсове в цялостния интериор на локацията. Многофункционалното LED осветление дава възможност за създаване на зони с различна степен на осветеност, както и да се спести част от месечните енергийни разходи.

Ако сте собственици на бар, важно е да помислите за пътя, който изминават гостите, докато достигнат до своята маса. Добро решение са малките светодиоди, сгушени в зеленината или красивите градински фенери на V-TAC, които са специално създадени за външна употреба и издържат на температури от – 20 до + 45 градуса.

Друга много важна причина, за да обърнете внимание на светлината в своето заведение са социалните мрежи. Храната и напитките никога не са били снимани повече от сега, а качествeното осветление ще превърне тези постове в перфектната безплатна реклама. Неслучайно успешните блогъри стават все по-предпочитан начин за промотиране на атрактивните места в града.

Не на последно място светодиодите са и с по-висока степен на безопасност, което е много важно за сигурността на посетителите. Успешното заведение трябва да осигури всички тези компоненти на своите гости, за да изпъкне в този труден бизнес и да се превърне в топ локация.

Коментари
Напиши коментар