Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

iNELS - Решения за ресторанти

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 272

Обект

Правилният ресторант, бистро или кафене не предоставя само кулинарията си. Днескашните трендове работят за атмосфера, изпълнена с релакс, приятно осветление и музика. Така че, ако реновирате или новосъздавате ресторант в момента, е крайно време да се замислите и за smart електрическа инсталация, която ще спомогне клиентелата ви да си подари прекрасни усещания, когато посещава именно вашето заведение. Може да опитате със smart контрола на осветление, щори или музика, така както оборудвахме iNELS Кафене в Прага, Rohanske nabrezi.

Решение

Цялата система работи изключително лесно. Ресторантът се управлява от едно централно устройство, което може да бъде оперирано от стенни превключватели или през iHC мобилен апарат, както и през приложение в таблета, който всеки посетител има на масата си. Това повишава комфорта на всеки един посетител като той може да самоопредели яркостта на светлината според личното си настроение. В същото време се спестява енергия около пространството на дадена маса, на която все още няма клиенти и така се избягват разходи. Цялостната светлинна контролна система работи през DALI bus и контролният предавател от системата iNELS. Не само че може да контролирате осветлението около вашата маса, но също така може и да разглеждате менюто на ресторанта, да проверявате прогнозата за времето или да сърфирате в интернет.

Операторът може изцяло да контролира самия ресторант от touch-панел на бара. Мултимедийният player-LARA, свързан с тонколоните на тавана и контролирани от мобилно приложение, се грижи за звука в цялото пространство. Цялата система може да бъде превключена на "stand-by" режим, чрез натискане само на един бутон, може да приглуши всички светлини, да спусне щорите или да включи вечерните лампи.
Предимства

* Ефективното използване на осветлението прави бизнеса ви по-атрактивен за клиентите.

* Клиентите могат да пресъздават индивидуална атмосфера на масата си.

* Собственикът на съответния бизнес спестява и така печели повече клиенти.

* Персоналът ,работещ в дадения ресторант или работна среда може да съблюдава всичко случващо се, инсталацията улеснява тяхната работа, както и им предоставя повече време за доброто обслужване на клиентите и изпълнение на техните изисквания. Повишава качеството на работата на екипа към клиентелата.


Повече информация и новини относно системата може да намерите в нашия блог и на нашата фейсбук страница:

iNELS Smart Home Bulgaria

Какво е "Умен дом"?

Умен град

Разгледайте още и на www.inels.com и www.elkoep.com

iNELS България, предлага обучение на бъдещи дистрибутори и съдействие при първите инсталации. Ако имате интерес да предлагате качествена система за домашна автоматизация на добра цена и с 5 години гаранция, се свържете с нас на посочените контакти:

+359 877 801 877

+359 893 556 772