Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Решения за апартамента с iNELS RF CONTROL

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 205

Проблем:

Семейство Полякови решават да се преместят от обширен апартамент на 4-тия етаж, в който са отгледали техните вече пораснали синове, в по-малък и по-удобен апартамент, за който няма да полагат чак такива грижи, а и ще си спестят изкачването на стълби всеки ден. Господин Поляков тъкмо е претърпял хирургическа интервенция на коляното и неговата мобилност силно е намаляла. Поради тази причина, семейството се нуждае от домакинство, което да улесни живота им. Синовете им помогнали с избора на електрическо окабеляване и избрали решение, което да е в помощ на техните възрастни родители.

Основно всичко било свързано с безопасността и комфорта, за да може всичко в апартамента да работи безупречно, да спестява енергия и преди всичко да създава удобството и функционалността, които техните родители родители заслужават с възможно най-опростената операция.

Решение:

Smart кутията eLAN-RF-003, която е свързана към домашната WiFi  мрежа, се използва за основа на инсталацията. Благодарение на това устройство, семейството има възможността да контролира всички компоненти в мобилното приложение iHC-MAIRF като отговаря на изискването за централно управление от едно място, използвайки таблет, окачен на стената на всекидневната стая. За постоянното захранване на таблета се монтира контакт, който се намира от другата  страна на стената, примерно в ъгъла на кухнята. Това се прави с цел да не се зарежда таблета 24 часа на ден-CRM-2H, който действа като асиметричен оборот и периодично включва/изключва захранването на таблета, според селектираните времеви слотове.


Сигурност и безопасност:

За да осигурите защита, ние разполагаме с различни типове детектори. Димният детектор RFSD-100 с вградена вътрешна сирена се монтира в кухнята. В антрето и всекидневната стая се поставят два детектора за движение RFMD-100, които наблюдават за движение на неканени персони. Всеки прозорец е оборудван с детектор RFWD-100, което позволява да проверявате дали прозорците са отворени или затворени. Също така инсталирането на видео-монитор при входната врата на сградата на апартамента показва на семейството мигновена картина на това кой звъни или кой се намира на входа на дома.


Осветяване и нюансиране на светлината:

Поради предварително инсталираните моторчета на външните щори, тези щори са оборудвани с RFJA-12B, превключващ компонент,
който се монтира в инсталационната кутия под ключа. С RFWB-20 ключа, тези щори се управляват много лесно.
За регулиране на отоплението се използват шест термо-глави RFATV-1. Монтират се на клапаните на радиаторите.
Седмични планове относно отоплението може да бъдат правени, използвайки таблета или приложение в телефона.
Чрез подаване на обратна информация за температурата от RFATV-1-термо-главите, системата знае дали стаята е претоплена или изстинала.

Предимства:

- бързо инсталиране без обширна и изискваща конструкция работа

- съвместимостта и автоматизацията на компонентите позволява допълване  на операции и подобрения

- локацията на стенно-монтираните контролери може да варираПовече информация и новини относно системата може да намерите в нашия блог и на нашата фейсбук страница:

iNELS Smart Home Bulgaria

Какво е "Умен дом"?

Умен град

Разгледайте още и на www.inels.com и www.elkoep.com

iNELS България, предлага обучение на бъдещи дистрибутори и съдействие при първите инсталации. Ако имате интерес да предлагате качествена система за домашна автоматизация на добра цена и с 5 години гаранция, се свържете с нас на посочените контакти:

+359 877 801 877

+359 893 556 772