Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

5 предимствата на видеонаблюдението за бизнеса и дома

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 810


1. Осигурява безопасна работна среда

Системата за видеонаблюдение може да следи какво се случва в работните помещения. Наблюдавайки активността на работниците и посетителите, вие можете да имате пълно спокойствие, което осигурява подобрена безопасна работна среда.


2. Повишава производителността

Продуктивната работна сила е това, което прави бизнеса процъфтяващ. Устройствата монтирани на стената могат да послужат за проследяване на работния процес, откривайки кои са слабите звена, както и етапите, които забавят изпълнението. От друга гледна точка, устройствата могат да бъдат респектиращи. Трудно се отлага работата за по-късно, когато знаеш, че ръководителя ти може да те наблюдава точно в този момент.


3. Предоставя доказателства за видеонаблюдение за полицията

В злополучния случай на престъпление, възникнало във вашите помещения, наличието на система за видеонаблюдение е жизненоважно за предоставянето на доказателства на полицията, за да помогне за разрешаването на престъпления. Престъпленията могат да бъдат разрешени много по-лесно с кадри за видеонаблюдение.


4. Дръжте под око къщата и вилата 

Едно от най-хубавите неща при използването на камера за видеонаблюдение е, че винаги знаете какво се случва с вашата собственост! Независимо дали сте в съседната стая, на стотици, дори хиляди километри, можете да „надникнете“ в дома си по всяко време. Спокойствието на ума, което ще ви донесе, е безценно.


5. Пречка за престъпления

Много офиси, особено тези в градските райони, често срещат проблеми с натрапници, влизащи по време на обедните часове и дребните кражби от бюра и рафтове.  Инсталирането на видеонаблюдение е фантастично възпиращо средство за престъпниците и всеки друг, който извършва незаконни действия.


Наблюдавайте вашия дом, офис или бизнес от всяка една точка на Света през мобилния си телефон или лаптоп.


Интер Пауър предлага проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение!

Направете запитване.


Коментари
Напиши коментар