Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Lighting-bulgaria.com: Интер Пауър инсталира система за домашна автоматизация в кв. Драгалевци

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 287Интер Пауър изпълни изграждането на система за домашна автоматизация iNELS Smart Home в апартамент в новострояща се сграда в кв. Драгалевци, информираха от компанията. Като част от проекта Интер Пауър е доставила също така битово, декоративно LED осветление, ключове и контакти.

Жилището вече разполага с кабелна BUS система за домашна автоматизация с възможност за управление на климата, контрол на радиатори посредством стайни термостати, графици и дистанционно управление от мобилен телефон и всяко Smart устройство; управление на LED осветление, в т. ч. LED ленти посредством DALI протокол, димиране, включване и изключване на светещ, опънат таван; димируемо LED осветление; LED осветление на кухненски шкафове със сензори за отворено/затворено и други. Системата е проектирана от ЕЛКО ЕП България.

От компанията разказаха още, че предстои създаването на различни сцени по желание на клиента, сред които са "сцена Кино", "сцена Приятели", "сцена Спокойна вечер", "сцена Прибирам се" и "сцена Излизам".

Източник: Lighting-bulgaria.com

Коментари
Напиши коментар