Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. до офис. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Създай си вечно лято с V-TAC

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 559


През зимата най-много ни липсва лятото. Благодарение на красивите зимни градини на някои заведения и хотели, обаче можем и в студените дни да се радваме на екзотична зеленина.

Светодиодите са най-близки до естествената светлина и това ги прави перфектни за тези помещения. Те не само не дразнят човешкото око, но и са полезни за растенията.

Дизайнът на LED светлините спестява място, а различните дължини на вълната са подходящи при различните фази на растеж. Те също така и спестяват, защото могат да отделят много светлина, без да черпят много енергия. Следователно, спестявате пари в дългосрочен план. Нека не забравяме, че и LED светлините не съдържат токсични материали и са 100 % рециклируеми.

Освен това светодиодите не прегряват прекомерно пространството, което вреди на растенията. А играта с различните цветове и степени на светлината допълва цялостния интериор на заведението.

Ако и вие сте почитатели на растенията, можете да настаните лятото за постоянно вкъщи с широката гама от продукти на V-TAC. Така без значение дали сте горд собственик на малък апартамент или актуален бар, можете да дадете на растенията си подходящо осветление, което е от ключово значение за растежа им.

С подходящо осветление можем да направим интериора ни още по-уютен! Защото през зимните месеци, студът и малкото часове дневна светлина, ни завръщат към топлите обятия на дома.


Източник на статията: v-tac.bg

Коментари
Напиши коментар