Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Върви напред с V-TAC

Публикуван От: Inter-Power Пъти прочетен: 266


През студените месеци моловете са едни от най-посещаваните места от хората. Те не само трябва да предлагат по-голям набор от услуги – кино, ресторанти, кафета, магазини, зали за игра и т.н., но и да осигурят приятен престой за своите посетители.

Ето защо голяма част от моловете в България са избрали най-доброто решение - светодиодно осветление от V-TAC. То е най-близо дo естествената светлина и не предизвиква неудобствата на другите изкуствени източници като трептене или бръмчене. Освен това не дразни очите и позволява на клиентите да видят истинските цветове на избраните от тях дрехи например. Това би увеличило броя на посетителите, което със сигурност е най-важната цел. Нека не забравяме и, че инвестирането в LED осветление ще доведе до намаляване на разходите за енергия в дългосрочен план.

Друга основна задача пред едно такова съоръжение е безопасността както за служителите, така и за посетителите. LED светлините се нагряват значително по-малко от останалите осветителни тела, дори след часове работа, което намалява риска от изгаряния или пожари.

Към предимства на светодиодите трябва да включим и увеличената продължителност на живота, намалените разходи за поддръжка, както и подобреното качество на светлината.

А ако обърнем поглед към атрактивността на търговския център трябва да отбележим и палитрата от различни цветове, която дава възможност за по-разчупени светещи фасади или обособяването на отделните зони в различни нюанси.

V-TAC предлага широка гама от продукти, които могат да задоволят всеки вкус, а защо не и градинско осветление за покрива на търговския център, който може да се превърне в малък зелен рай.

Продукти на V-TAC може да намерите в нашите физически магазини и в онлайн каталогът ни!

Източник на статията