Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

За Интер Пауър ООД

Интер Пауър ООД, е компания, занимаваща се с продажба, проектиране и монтаж на LED осветление, електрически инсталации, също така системи за автоматизация и управление на Вашия дом, офис, бизнес и др. (SMART HOME).

За кратко време Интер Пауър ООД се доказа, като лидер в продажбите и проектирането на LED осветление в централна България и продължава да се доказва като надежден партньор за изграждането на промишлени и битови електрически инсталации. От началото на месец Май 2017, компанията е официален представител на ELKO EP и iNELS домашна автоматизация за България и това ни позволява да предлагаме и изграждаме интелигентни електрически инсталации и системи SMART HOME.

Интер Пауър разполага с четири физически магазина, три за LED осветление, луксозно осветление, електрически материали, както и десетки дистрибутори в и извън България.

Компанията предлага инсталации за всички предлагани продукти от професионални екипи. Всяка инсталация е придружена с гаранция за качество от 3 години за електрически инсталации, LED инсталации, нисковолтови инсталации и до 10 години за инсталации на мълниезащита.

Портфолиото на компанията се състои от водещи производители на осветителни тела и електрооборудване в България и Европа, което ни прави една крачка напред от други фирми.

От началото на 2017г. Интер Пауър, е официален представител на ELKO EP - www.elkoep.bg (сензори, релета, осветление) и тяхната марка iNELS Smart Home - www.inels.com (интелигентни домашни системи на RF - WiFi и BUS система, управление на енергията).

Най-важното за нас е да задоволим клиентите не само да затворят сделката!

С нас не само ще намерите правилното LED осветление, електромеханика и интелигентните домашни системи, но и ще получите специално внимание и обслужване, както по време на сделката, така и след нея. Всеки клиент е специален за нас, за това приоритета ни е, да намираме най-доброто индивидуално решение.

Интер Пауър ООД продължава да развива, обогатява, обучава и да се доказва на своите клиенти, като надежден партньор в избора на LED осветление, електрически инсталации, мълниезащитни инсталации, нисковолтови инсталации и системи Smart Home. Една от тайните на нашия успех е, че обслужваме нашите клиенти по начин, по който искаме да бъдем обслужени!

Мирослав Дончев - Главен изпълнителен директор