Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

За Интер Пауър ООД

Интер Пауър ООД, е компания създадена през 2013 година в гр. Габрово, търговска фирма с цел дистрибуция, проектиране, доставка и монтаж на LED осветление.

Вниманието към дребния детайл и индивидуалния подход към нашите клиенти ни направи предпочитан партньор за цялостен инженеринг при изграждането на осветителни LED инсталации.

Осъществявайки подмяната на старо конвенционално осветление с LED осветление в десетки заводи и частни домове (Разгледай Галерия с обекти) ни даде възможност да реинвестираме в развитието си разширявайки предлаганите услуги, обогатяване на материалната си база и наемането на висококвалифициран персонал.

Разширяване екипа на фирмата със специалисти в сферата на електрооборудването ни тласна напред и започнахме да предлагаме изграждане на битови и промишлени електроинсталации, като паралелно с това разраснахме магазинната си мрежа в градовете Севлиево и София (кв.Овча купел и кв.Люлин).

Част от Интер Пауър ООД е компанията ЕЛКО ЕП България ООД, която създадохме през 2017г, за да предложи на българския пазар системи за домашна, хотелска и сградна автоматизация (системи „Умен Дом – Smart Home” ) iNELS Smart Home. Официални и ексклузивни представители сме на втория по големина в Европа, чешки производител на времеви релета - ELKO EP sro. и системи за контрол на дома през мобилно устройство iNELS Smart Home. Целта на новата компания е да създаде дистрибуторска мрежа в цялата страна и да се нареди сред лидерите в тази сфера на бизнес.


Дейностите на компанията:


Мисия и политика на компанията:

Да осъществяваме непрекъснато повишаващо се качеството при управление на проекти в областта на предлаганите от нас услуги и задоволяване изискванията на клиента до най-малката подробност и фин детайл. Стремим се непрекъснато да усъвършенстваме и следим иновациите в световен мащаб от сферите в които се развиваме. Управляваме професионално процесите на работа и считаме служителите си за най-важния ресурс.


Сертификати:


 • Всички наши служители са преминали курсове на обучение за безопасност според позицията си;
 • Всички наши монтажни екипи са преминали минимум втора квалификационна група по-безопасност при работа по електрообзавеждане с напрежение до 1000V;
 • ISO 9001 standard – стандарт за управление на качеството – В ПРОЦЕС НА ИНТЕГРАЦИЯ;
 • Сертификати за продажба и инсталация на системи за домашна автоматизация от ELKO EP sro. – RF безжична;
 • Сертификати за продажба и инсталация на системи за домашна автоматизация от ELKO EP sro. – BUS кабелна;
 • Сертификати за продажба и инсталация на системи за управление на градска среда „Умен Град“ от ELKO EP sro. – IoT Smart City;
 • Официален дистрибутор на V-TAC в България;
 • Официален дистрибутор на LEGRAND в България;
 • Преминали курс на обучение за продажба и инсталация на електрооборудване на Schrack Technik - 100 години качество и сигурност!

 • Референции:

  Интер Пауър ООД, има завършени стотици обекти от дейностите в които се развива и някои от тях може да разгледате от тук: натисни

  Интер Пауър ООД – защото заслужавате повече!