Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

За Интер Пауър ООД

Интер Пауър ООД, е фирма занимаваща се с продажба, проектиране и монтаж на LED осветление, електроинсталации и системи за автоматизация и контрол на вашия дом, офис, фабрика (SMART HOME).

За кратък период от време, Интер Пауър ООД,  успя да се докаже като лидер в продажбата и проектирането на LED осветление в централна България и продължава да се доказва като надежден партньор за изпълнение на промишлени и битови електроинсталации. От началото на 2017г, фирмата е официален представител на ELKO EP и тяхната дъщерна фирма за  домашна автоматизация iNels за България, като това ни позволява да предлагаме и изграждаме интелигентни електроинсталации и системи SMART HOME.

Интер Пауър ООД, разполага с четири физически магазина, три за ЛЕД осветление и луксозно осветление и един за електроматериали и производство на ел. табла, както и десетки дистрибутора в и извън България.

Фирмата предлага и монтаж за всички предлагани стоки от професионални монтажни екипи, извършващи монтажи в цяла България ! Всеки един монтаж е придружаван с гаранция за качество от 3години за ел. инсталации, LED инсталации, слаботокови инсталации и до 10години за мълниезащитни инсталации.   

Портфолиото на фирмата се състои от водещите производители и вносители на осветление и електро оборудване в България и Европа, което ни прави единствената компания предлагаща широка гама от продукти

От началото на 2017г, Интер Пауър ООД, е официален представител на ELKO EP www.elkoep.com (сензори, датчици, релета, осветление), както и на тяхната марка iNELS SMART HOME www.inels.com ( системи умен дом на RF-WIFI и BUS system, Energy management )


Ние не гледаме да осъществим сделка на всяка цена, а да намерим най-правилното решение за своите клиенти. Всеки предлаган от нас продукт е с придружаваща го гаранция от две до пет години и е сертифициран по Европейски сертификати за качество.

При нас, не само ще намерите подходящото LED осветление, електроматериали и системи Умен дом (Smart home), но и ще получите специално отношение и обслужване, както по време на сделката, така и след нея. Всеки клиент за нас е специален и това той да бъде обслужен възможно най-добре е приоритет.

Правилното проектиране  на предлаганите от нас инсталации е много важно и за това ние разполагаме специалисти, които да изчислят до най-голяма точност това, което да ви се предложи.

Интер Пауър ООД, продължава да се развива, обогатява, образова и да се доказва на своите клиенти, като надежден партньор при избора на LED осветление, изграждане на електроинсталации, мълниезащитни инсталации, слаботокови инсталации и системи "Умен Дом".


Една от тайните на нашият успех е, че обслужваме своите клиенти по начин, по който искаме да бъдем обслужени !


С уважение: Мирослав Дончев - Управител