Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 6801 003 , 066 801 002
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Запознайте се с нашите иновативни релета за наблюдение

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 343

Специалистите ни постоянно се стремят да се придържат към най-новите компоненти на пазара.

Нововъведените типове, които имат способността да измерват с точност от приблизително 2%, това увеличава надеждността и ги отличава от евтините конкуренти. Експерти също ще бъдат доволни от по-ниската консумация на електроенергия от само 2,5 вата и възможността да следи променливите напрежения и несинусоидалните вълни. Те са подходящи за 50 Hz и 60 Hz мрежи, които ще бъдат особено ценени от клиенти, чиито продукти обикалят около океана.

Без необходимостта от промяна на хардуера нашите иновативни релета могат да променят параметрите на устройството, използвайки мощния процесор AT Mega 48P, според изискванията на клиента (изискване за приложение). В токовите релета се увеличава точността на калибрирането на офсет, текущото наблюдение и токовите усилватели. В продуктите няма съединителни връзки, поради което са механично устойчиви на удари. Друго предимство е светодиодът за сигнализация, който предупреждава оператора за всяко забавяне.

Релетата също така имат нов дизайн в допълнение към редица технически подобрения.

Иновациите се отнасят до релетата за наблюдение HRN-43 и HRN-43N, релетата HRN-41 и HRN-42 и токовите релета PRI-41 и PRI-42. Контролните релета помагат навсякъде, където машините или оборудването са податливи на прекъсвания или колебания на напрежението, за да предотвратят потенциални щети.