Безплатна Доставка за всяка поръчка на стойност над 50лв. Телефони за поръчки - 087 7801 880
0
dss 0
0 0.00лв
Вашата количка е празна!

Защитете уреда от пренапрежение на захранването

Публикуван От: INTER-POWER Пъти прочетен: 276

Такава ситуация може да се случи на всички. Например, както обикновено, искате да включите любимото си телевизионно шоу вечер и ….. разбирате, че телевизорът не работи. Вие сте имали пренапрежение в мрежата! Продуктът не работи поради увеличеното мрежово напрежение.

Спестяванията в този случай ще отидат за купуване на нов телевизор. За висококачествен телевизор можем да говорим за няколко хиляди или десетки хиляди лева. Бъдете подготвени за такава ситуация: уверете се, че предотвратявате токовите удари и анализирате мрежата.

Внимавайте за себе си!

Релето за регулиране на напрежение HRN-33 може да се използва за основната функция на следене на ниско напрежение и свръхнапрежение в еднофазна мрежа. За да унищожи красивите Ви уреди, от мрежата се предава токов удар, който в резултат на високото напрежение ги разрушава. iNELS предлага решение под формата на реле за наблюдение на напрежението, което следи мрежовото напрежение и незабавно изключва уредите в случай на повишаване на напрежението. Не е необходимо преди да напуснете къщата да обикаляте в стаите и да изключите всичко от контакта. Решението HRN-33, премахва досадния проблем заедно с последващите ремонти на уредите и дава доказателства за факти за защита, които доставчиците на енергия или застрахователният агент ще търсят основно.

Освен това, релето следи последователността и отказа на фазата. Задайте стойността на пренапрежение/ниско напрежение с потенциометъра на предния панел на устройството. Когато напрежението се колебае, се активира изходящ контакт, който може да изключи основния контакт и да сигнализира чрез светодиода или да изпрати SMS съобщение до RFGSM-220 към Вашия мобилен телефон.
Знаем, че това е професионална тема, така че не се колебайте да се свържете с нас! Ще се радваме да обясним как работи системата.

Към оригиналната статияПовече информация и новини относно системата може да намерите в нашия блог и на нашата фейсбук страница:


iNELS Smart Home Bulgaria


Какво е "Умен дом"?


Умен град


Разгледайте още и на www.inels.com и www.elkoep.com


iNELS България, предлага обучение на бъдещи дистрибутори и съдействие при първите инсталации. Ако имате интерес да предлагате качествена система за домашна автоматизация на добра цена и с 5 години гаранция, се свържете с нас на посочените контакти:


+359 877 801 877


+359 893 556 772